Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Julkaistu 3.2.2022

Tekninen myyjä / tukkumyyjä, Suomen Laakerikeskus, Tampere

Haemme teknistä myyjää monipuoliseen työhön varastomyymäläämme Tampereen Nekalaan.

Työtehtävä sisältää toimisto- ja myymälätyöskentelyä, joiden lisäksi on fyysistä varastotyötä. Tehtävässäsi käsittelet tilauksia, hoidat lähetysten pakkaamista, purkamista sekä hyllyttämistä, annat asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostilla sekä myyntitiskillä,
hallinnoit laajaa tuotevalikoimamme ja osaamisesi mukaan annat asiakkaillemme teknistä neuvontaa sekä työskentelet myymälän puolella.

Työntekijältä odotamme työskentelyssä tarkkuutta, luotettavuutta sekä huolellisuutta.
Meillä jokainen työpäivä on erilainen, sillä palvelemme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja aina oppii jotain uutta. Siksi työntekijältä edellytetään ongelmanratkaisutaitoa, ajoittaista kiireen sietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työn sujuvoittamiseksi vaadimme tietokoneen käytön ja tavanomaisien tietokoneohjelmien käytön osaamista. Lisäksi talous- ja myyntiymmärtämyksestä on erityisesti hyötyä työssä onnistumiseksi.

Eduksi katsomme teknisen koulutuksen tai muun perehtyneisyyden konetekniikkaan, voimansiirtoon ja kunnossapitoon. Työssä käytämme päivittäin englanninkielisiä luetteloita, joten englannin teknisen sanaston hallinasta on suurta hyötyä. Mikäli omaat aiempaa myyntikokemusta, laajempia tietoteknillisiä taitoja tai markkinointiosaamista, mainitsethan näistä hakemuksessasi.

Tarjoamme monipuolisen perehdytyksen työhön, kattavan työterveyshuollon yksityisellä terveysasemalla sekä tarpeidesi mukaan koulutuksia ja erilaisia materiaaleja työn tueksi.

Työaika arkisin myymälän aukioloaikojen mukaisesti ma-pe klo 8-16, muina aikoina sopimuksen mukaan. Noudatamme Kaupan alan TES:sta, palkkaus määrittyy osaamisen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja toiveistasi sähköpostitse osoitteeseen kimmo.roytta@tltp.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa yrittäjä Kimmo Röyttä puh. 050 537 800. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Suomen Laakerikeskus on perinteikäs teknisen kaupan erikoisliike, joka on joustavasti palvellut pirkanmaalaisia yritys- ja yksityisasiakkaita jo vuodesta 2011 lähtien.