Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Autotarvikkeet

Tiesitkö että Tampereen Laakerikeskuksen kautta saat myös laajan valikoiman varaosia henkilö- ja pakettiautoihin ?

HL Groupin maahantuomia korkealaatuisia autovaraosia ja tarvikkeita on saatavana runsaasti myös vanhempiin autoihin, joten kannattaa kysyä.

Autovaraosat ovat tyypillisesti toimitusmyyntiä, koska ne tulevat maahantuojan varastolta Helsingistä. Toimitus saadaan yleensä lähtemään saman päivän aikana eli tavara on saatavana myymälästämme tilausta seuraavana päivänä.

Toimitus voidaan lähettää maahantuojalta myös suoraan haluamaasi osoitteeseen, mutta silloin edellytetään tuotteen olevan maksettu ennen toimitusta. Jälkivaatimuksella toimitettavat lähetykset lähetetään aina Tampereen myymälämme kautta, jolloin toimitusaika on tyypillisesti 2 työpäivää.


Pyöränlaakerisarjat
Meiltä saat ensiasennuslaatua olevat High Level-pyöränlaakerisarjat. Nämä laakerisarjat ovat HL Groupin kasaamia Suomessa. Laakerisarjoissa on ensiasennuslaatua olevat laakerit, tiivisteet, lukkorenkaat, aluslevyt ja mutterit automallin mukaisesti. Katso tarkemmin ladattavissa olevasta HL Pyöränlaakerit 2010-luettelosta.

High Level-pyöränlaakerisarjoissa käytettäviä laakerimerkkejä ovat mm. Koyo, SNR, NSK, NTN, FAG, SKF, Timken eli aivan samojen valmistajien laakereita kuin mitä autonvalmistajatkin käyttävät ensiasennuslaakereina.

Kysy tarjous ensiasennuslaatua olevasta High Level-pyöränlaakerisarjasta autoosi !