Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Verkkokauppamme on avoinna 24h sekä myymäläämme voi tulla asioimaan ma-pe klo 8-16. Tervetuloa!


Kankaiset, persoonalliset ja Tampereella valmistetetut kasvomaskit saatavilla verkkokaupassamme - tutustu valikoimaamme täällä. Myymälässämme saatavilla laajempi valikoima uutuuskuoseja, joita ei vielä löydy verkkokaupastamme. Tulehan tutustumaan paikan päälle!


Toimimme Tampereella Nekalan teollisuusalueella osoitteessa Kuokkamaantie 4 B, 33800 Tampere (Nekalan Yrittäjätalo).

Varastomyymälämme on avoinna arkisin, ma-pe klo 8-16. Tervetuloa !

Ajo-ohje myymäläämme Kuokkamaantie 4 B, 33800 Tampere:

Tampere-Helsinki moottoritieltä käänny liikennevaloista Nekalaan Kuokkamaantielle. Aja n. 250 metriä ja käänny oikealle piha-alueelle menevästä liittymästä (ennen liikennevaloja). Myymälätilamme on liittymästä sisään tultaessa suoraan edessä näkyvän punatiilisen rakennuksen katutasossa. Talon edessä on asiakkaillemme varattuna yksi merkitty autopaikka. Piha-alueelta löytyy parkkikiekollista, ilmaista pysäköintitilaa ja rakennuksen takaa alapihalla on tilaa myös isommillekin autoille.

Tervetuloa asioimaan uudessa toimipaikassamme, meille on helppo tulla eikä tarvitse enää välittää keskustan liikenneongelmista.

Terveisin,

Suomen Laakerikeskuksen henkilökunta


Tuotevalikoimamme laajentuu jatkuvasti. Meiltä saat merkkivalmistajien laakerit, tiivisteet, hammas- ja kiilahihnat, hihnapyörät, akselikytkimet ym. voimansiirron tuotteet, ammattityökalut, teollisuuspyörät, kemikaalit, autotarvikkeet ja laakerit, autonhoitotuotteet, ammattitason spraymaalit jne.

Mikäli et löydä verkkokaupasta haluamaasi tuotetta, voit käyttää sivuillamme olevaa pikakyselyä. Verkkokaupassa on vain pieni osa varastoimistamme tuotteista. Pikakyselyn avulla saat vastauksen nopeasti, kun täytät kaikki tiedot huolellisesti.

tlk-laakeri.png


X

Maksaminen osamaksulla

Verkkokauppatilausten maksaminen onnistuu nyt myös Jousto-osama

Uutiset

Yrityksen muutoksista (08.07.2020)
Yrityksemme toiminnan laajentuessa ja kehittyessä teemme muutamia muutoksia. Uudistukset astuvat voimaan 1.7.2020 alkaen.  Yrityksen virallinen nimi on nyt Suomen..

Kankaisia kasvomaskeja nyt saatavana! (29.04.2020)
Meiltä saatavana erä kotimaista tuotantoa olevia kankaisia pesunkestäviä korkealaatuisia kasvomaskeja. Valikoimastamme löytyy laskostettuja neutraalisävyisiä ja..

Toimintamme jatkuu normaalisti (19.03.2020)
Toimintamme jatkuu normaalisti koronan aiheuttamista rajoituksista huolimatta! Palvelemme normaalisti myymälässämme (Kuokkamaantie 4 b) ma-pe klo 8-16 niin yksityis-..
16004, Koyo

16004, Koyo
Hinta: 12.62 €